top of page
Höstlövverk
Höstlövverk
medicinsk yoga.jpg
yoga Pose

HÖSTEN 2023

Under hösten 2023 väljer vi att ha hela kurser istället för ett rullande klasschema. Du köper därför en hel kurs och får då de 12 gångerna som kursen erbjuds. Missar du får du självklart ta igen på en annan kurs men vi kommer också att ha en uppsamlingsvecka i slutet av terminen. 

Det finns fortfarande möjlighet till att köpa klipp-kort men det blir ett dyrare pris per gång. 

Alla som köper en kurs av oss får också tillgång till Slow Flow som är online varje fredag 16:30 på köpet!

Det kommer dyka upp yogaklasser utöver ordinarie kurser också, håll utkik i kalendern.

Yoga Online i Höst

På fredagar klockan 16:30 kör Angie ett Slow Flow pass på en timme för att tona ut veckan och landa in i helgen på bästa sätt. Du kan vara med, allt du behöver är en dator alt. telefon  med uppkoppling och en yogamatta eller liknande. 
Se till så att hela du syns i bild. Investera i dig själv med tid och 1800kr och ha mer energi över.

PSSST... Alla som går en kurs hos oss i studion får också tillgång till online kursen!

Höstens kurser och retreat

Klasschema


Filtrera efter:

HUR BOKAR JAG?

mörk Ocean

Registrera dig & gör ett inlogg

Det första du behöver göra är ett inlogg så att du kan hantera dina kurser, klippkort eller bokningar. Du hittar LOGGA IN högst upp i menyfältet.

Blått vatten

Köp en kurs eller hör av dig till oss om du vill gå en enstaka gång eller använda ditt klippkort

Välj sedan ett prispaket och genomför betalning - eller välj betala för en gång. 
Det går bra att swisha också.

segelbåt

Om du vill boka in dig på ett pass som ingår i en kurs med ett klippkort eller för en enstaka gång måste du höra av dig till
070-3425668

Det är alltid i mån av plats som vi tar emot deltagare utöver kursen.

LITE INFORMATION

Avbokningspolicy & Hantering av personuppgifter

Anteckningsbok och tangentbord

Avbokningspolicy

Bokad plats av workshops, event, kurser eller utbildningar är bindande. Bokning och betalning görs via Yoga Ekans hemsida. Observera att plats till workshop, event, kurser eller utbildningar är garanterad först när betalning registrerats hos Yoga Ekan. Vid frånvaro utgår full debitering.

Bokning av yogaklass görs via hemsidan. Observera att du måste checka in bokad plats senast 10 minuter innan klassen börjar, därefter släpps platsen till förmån för drop-in elever.

Avbokning av yogaklass måste göras senast 3 timmar innan klassen startar. Avbokning av kurser måste ske 5 dagar innan det att bokningen är beräknad att börja. Återbetalning därefter kan endast ske vid skada eller sjukdom mot uppvisande av läkarintyg.

Då din bokning är gjord via hemsidan får du en bokningsbekräftelse via e-post.

Personer

Personuppgifter

De personuppgifter du lämnar till Yoga Ekan används för att hantera bokningar och bekräftelser samt för att se till att tjänsten fungerar på bästa möjliga vis. Yogastudions register behandlas enligt PUL, Personuppgiftslagen. Ingen annan part än Yogastudion har tillgång till uppgifterna.

Image by Viva Luna Studios

Allmäna villkor

Köp av medlemskort och klippkort

Då din beställning är gjord via vår webbsida får du en orderbekräftelse via e-post med information om medlemskapet/klippkortet och dess giltighetstid.

Paus av medlemskap vid särskilda omständigheter

Paus av medlemskap vid skada, sjukdom eller graviditet kan göras som längst med 365 dagar mot uppvisande av läkarintyg. Likaså gäller paus av medlemskap vid högskolestudier, arbete eller värnpliktstjänstgöring på annan ort. Ansökan om paus ska ske 2 veckor i förväg och skall styrkas med intyg. Observera att bindningstiden förlängs vid paus. Du kan pausa en sammanhängande gång per år.

Ångerrätt vid köp på internet

Du som privatperson har enligt Distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp av årsmedlemskap, enstaka pass och klippkort inom 14 dagar efter ditt mottagande.
Om du ångrar ditt köp vänligen kontakta: yogaekanro@gmail.com
Återbetalning görs utan dröjsmål och senast 14 dagar efter konsumentens meddelande om att avtalet frånträtts, och kunden lämnat sitt kontonummer till Yoga Ekan.

bottom of page